Het Kerst gevoel

Het is kerst avond en het weer is echt belabberd regen en nog eens regen het houd maar niet op dus een witte kerst kunnen wij echt wel vergeten.Ik merk het wel in mijn hokken het voelt klam aan niet echt lekker maar we moeten het er maar mee doen de duiven die merken daar niks van die zijn zo druk bezig met elkaar de een is nog drukker dan de ander je ziet gewoon dat de duiven er aan toe zijn.morgen gaan dan ook de schapjes voor de broedkooien weg en zet ik de broedkooien op half stand zodat het feest kan gaan beginnen ik laat de duiven dan lekker hun nieuwe plek zoeken voor het aan komende seizoen dus morgen een dagje de hele dag bij de duiven gaan zitten en kijken hoe de duiven zich gaan gedragen en ik hoop dat het  met een paar dagen de duiven dan hun nieuwe broedkooien hebben gekozen ik vind dit altijd even een spannend moment van welke duiven pakken welke kooien ik vind dat altijd leuk om te zien meestal heb ik hier zelf wel een idee over van welke duiven de kracht patser zijn en die het kaas niet van hun brood laten eten. Maar waar ik een hekel aan heb is dat als een duif zich uit zijn broedkooi laat gooien en als dat gebuurd dan kan je de jongen doffer een keer helpen maar als dat dan blijft gebuuren dan verwijder ik de doffer van het hok, ik weet en ik heb daar helaas wel ervaring mee gehad deze duif zal geen platte prijs voor je vliegen dus ik hoop dat het niet gebuurd en hoop dat alles goed zal verlopen we gaan het zien en laat het zeker weten .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.