Het komt wel goed

Als ik de mensen mag geloven dan komt het allemaal wel weer goed met de duivensport als ik de mensen hun verhalen moet geloven .Maar wat ik zelf denk is het volgende vergeet dat maar ik kijk en luister zo om mijn heen en wat ik hoor zijn alleen maar negatieve dingen mensen die de duivensport al hebben verlaten en er genoeg van hebben van al dat gedraai en gekronkel ze zijn het zat zijn nee dat komt niet meer goed en daar ben ik zelf heel zeker van, de duivensport en zolang deze dan nog mag blijven bestaan is alleen nog weg gelegd voor een hand vol mensen die niet op een dubbeltje hoeven te kijken en daar is waar wij uiteindelijk  naar toe zullen gaan dat zal de toekomst van de duivensport gaan worden .Maar zolang ik zelf nog plezier in de duivensport heb blijf ik van mening dat je de duiven ook gewoon voor je plezier kan blijven houden dit is net zo leuk en kost je zeker veel minder stress en geld wand wat mis je dan eigelijk het wedstrijd gevoel de spanning de teleurstelling dat is wat je mist en zeker niet anders maar dat is een keuze die je voor je zelf kunt maken dat is aan jou.Maar wat ook een mogelijkheid is om dan helmaal te gaan stoppen met de duivensport en wat heel anders te gaan doen lekker fietsen op vakantie gaan denk je eens in niet meer elke dag de hokken hoeven schoonmaken niet meer met je duiven naar de vereniging om je duiven te gaan brengen totaal geen verplichtingen meer wat een rust zal je krijgen en wat zal je dan een tijd over houden je hoeft niets meer alles op tijd te doen je kan dan doen en laten wat je wilt je hoeft niet meer als je ergens op visite zit te zeggen o sorry ik moet weg ik moet naar mijn duiven toe denk je dat eens in wat een weelde wat een vrije tijd. Maar bedenk wel voor je dat in overweging zou nemen dat je daar wel echt achter staat wand als je geen alternatief hebt dan heb je wel heel veel vrije tijd op eens over en die moet je wel gaan in vullen wand anders als je dat niet zou doen dan slaat de verveling snel toe en dan besef je pas over hoeveel tijd je eigelijk per dag bezig was met met je hobby .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.