Het koppelen

Vanmiddag vast de kwekers gekoppeld het weer was lekker dus ik denk zet de kweekduiven vast samen dus zo gezegd zo gedaan en de duiven voelden gewoon dat er wat stond te gebeuren ik pakte de duivinnentjes die ik op de doffers wilde hebben en na dat de duiven bij elkaar waren gezet zag ik meteen dat de duiven met elkaar waren aan gelopen dat was goed om te zien.nu laat ik de duiven lekker met rust en laat de duiven een paar dagen vast zitten zodat ze echt goed aan gelopen zijn.De vlieg duiven die heb ik net vast gezet ik doe dit altijd in het donker en waarom ik dat doe is om dat ik dan zeker weet dat de doffers in de juiste broedkooien zitten en het is voor mij een stuk makkelijker en kan ik morgen ochtend gaan beginnen met de duiven te gaan koppelen ik doe dan ook de kaartjes vast op de kooien zodat ik als de duiven goed aangelopen zijn dan schrijf ik daar de ringnummers van op zodat ik precies weet welke duiven het zijn, dus morgen de grote dag ik ben benieuwd hoe het zal gaan ik weet een ding zeker de duiven zijn er klaar voor .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.