Het laatste nieuws

Gisteren dan toch een reactie gehad van het N.P.O op mijn mail goed nieuws en ik wacht dan vol verwachting af wat ik daar voor een reactie op terug zal gaan krijgen. Ik zal zolang ik nog in de duivensport zal blijven zitten mijn uiterste best doen om er voor te zorgen dat de mensen die op dat moment verantwoordelijk zijn tijdens het begeleiden van de duiven als deze mee gaan op transport voor een wedstrijd daar voor zorgen dat er in goed overleg met hun  achterban de duiven op een verantwoordelijke manier kunnen worden gelost en Mocht daar twijvel over bestaan dan niet lossen dit om later nietbte hoeven zeggen dat hadden wij beter niet kunnen doen . Zie op mijn site en druk op het laatste nieuws.

Ik heb zelf de laatste midfond vlucht niet meer ingekorft ik was er even helemaal klaar mee de duiven hebben eigelijk nog geen normale vlucht gehad, en het lijkt wel of dat ieder jaar erger wordt. Het weer wordt steedts extremer en je ziet dat de duiven het daar steedts moeilijker mee gaan krijgen ,is het nog wel verantwoord om zo door te gaan met de duivensport waneer komt de dag dat je tegen je zelf zegt het is mooi geweest ,elke week is het weer afwachten wat het weer gaat doen wel of niet de duiven kunnen lossen elke weel is het weer een verassing zal het goed gaan komen de duiven wel naar huis .wie het weet mag het zeggen maar het word er in ieder geval niet leuker op duivensport een leuke hobby .

De jongenduiven wat gaat het worden de eerste dracht zijn al afgelast en gezien het weer beeld van nu zullen er volgens mijn nog wel wat meer vluchten worden verschoven of zelfs worden uit gesteld . Ik hoop dat voor de jongenduiven die nu aan hun eerste vluchten  gaan beginnen het weer geen spelbreker zal worden ,wand wat wij weten is dat de jongenduiven vatbaarder voor de weersomstandigheden en dat de verliezen dan behoorlijk hoog kunnen gaan op lopen en dat is niet de bedoeling, dus ook hier geld wees zuinig op onze jongenduiven en ook hier bij twijfel niet lossen .

Bladwijzer de permalink.

Één reactie op Het laatste nieuws

  1. Theo de Haas zeggen:

    Ik denk dat er hier eentje al n uur of drie zit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.