Het Mooie weer is op komst

Als we de weerkaarten mogen gaan geloven dan gaan we nu de goede kant op met het weer ik hoorde gisteren dat deze Afgelopen maanden dat het vijftig jaar geleden is dat deze maanden maart april en mei de natste en koudste waren dus ik ben heel benieuwd wandt voor zaterdag geven de voorspellingen verlopig op een 19 graden Celsius met een kalme noorden wind het perfecte weer voor de duiven . Ik lijk piet Paulus ma wel maar ik hoop echt van harte dat het nu wat warmer en droger gaat worden .

Mijn twee doffers een had last van het oog dat bijna helemaal weg en met zijn vleugel die vloog vanochtend alweer mee dus dat gaat gelukkig de goede kant op of ik de duif met de vleugel mee geef dat moet ik echt goed bekijken deze moet echt perfect in orden zijn zo niet dan blijft deze  gewoon lekker thuis en probeer ik hem de week daarop weer te spelen wel jammer deze doffer is al verschillende keren mijn kop duif geweest .

De jongenduiven blijven het goed doen het trainen gaat elke dag beter en langer en nu het weer beter gaat worden kunnen we weer gaan rijden met de jongenduiven wand voor je het weet gaan ook hun vluchten beginnen .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.