Het n.po

Gisteren heeft het n.p.o een mail verstuurt voor alle duivenmelkers in Nederland met daar in een uiteensetting van hoe het er zal gaan uit zien als de mogelijkheid zich voor gaat doen om te mogen gaan mogen vliegen met onze duiven ik heb dit verslag eens rustig door gelezen en daarna even op mijn laten inwerken.Wat ik daar van vind dit gaat niet werken gelooft u mijn maar. en als het wel zo zou moeten dan mogen wij de Heren inkorvers wel in de midag gaan beginnen om de duiven te gaan inkorven  maar in mijn ogen en hoe graag ik ook wil gaan mee doen aan de duivennvluchten word dit een hele opgave en heel veel werk ik denk dat het haast niet te doen is leer mijn de duivenmelkers kennen die hebben overal lak aan nee ik zelf begin daar zeker niet aan.Even een voorbeeld de manden waar in de duiven worden in gekorft die zijn 90 cm breed hoe zo dan een meter vijftig afstand bewaren hoe willen we dit gaan doen nee dit gaat hem echt niet worden en nogmaals ik begrijp best dat het niet leuk is maar in dit geval is de gezondheid van de mensen wel veel meer waard dan spelen met de duiven voor mijn zelf heb ik mijn keuze al gemaakt en geloof mijn ik speel graag met de duiven maar ik wil dit wel op een zo verantwoordelijk manier gaan doen mijn gezondheid gaat op dat moment wel voor mijn duiven hoe vervelend het ook is .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.