Het nieuwe jaar is begonnen

2022 het nieuwe jaar is begonnen en kijken wat het gaat brengen ik hoop wel iets beter dan het afgelopen jaar en dan heb ik niet over de duiven maar over alle ellenden die ons al twee jaar in zijn greep heeft en ik ben bang dat het voor 2022 niet veel beter zal gaan worden gezien de ontwikkelingen van het Coronavirus je valt van het een in het ander maar het is helaas niet  anders .

Ik heb mijn duivinnen nu twee dagen los hetvweer is prima met een temperatuur van tussen de 12 en 13 graden Celsius mogen wij natuurlijk niet mopperen dus los met die hap en even de overtollige vet randjes er af laten vliegen .

Vrijdag even met Sander de Ruiter gebeld had al eventjes niets van hem gehoord dus even de telefoon gepakt en lekker even gesproken met hem ,en geloof mijn als je met deze man aan de telefoon hebt gezeten ,dan ben ik zo rustig bij hem kun je en mag je gewoon je zelf zijn alles is bespreekbaar geloof mijn deze man is gewoon zijn roeping mis gelopen Sander dank weer .

Mijn doffers zitten op twee na allemaal in hun broedkooien die twee die denken dat ze gewoon twee broedkooien kunnen gaan nemen en daarom laat ik deze twee dwarsliggers even in de ren zitten tot dat alle jaarlingen vast op hun nieuwe plek blijven zitten ik wil even geen dwarsliggers in mijn hokken gewoon rust en geen gedonder het mag even maar niet blijven donderjaaigen wand dan grijp ik even in .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.