Het oude jaar

Het oude jaar zit er al bijna weer op en we kijken nog even snel terug of liever niet, in mijn geval en voor mijn hele gezin was het een zwaar jaar en ik zou dat het liefst ook zo snel mogelijk willen vergeten maar dat gaat helaas niet ik probeer het dan ook zo goed mogelijk van de positief te blijven te bekijken en hoe moeilijk dat soms ook is ik Ben gelukkig in de ggelukkige positie met heel veel lieve mensen en vrienden om mijn heen die mijn en mijn familie hebben bij gestaan en deze wil ik langs deze weg dan ook allemaal bedanken maar we gaan nu naar het nieuwe jaar toen en ik ga zeker proberen om er weer een goed seizoen van te maken mijn duiven zijn er in ieder geval klaar  voor om te worden gekoppeld maar ze moeten nog even twee weken wachten en dan is het zo ver. De doffers hebben allemaal hun vaste plek gevonden en verdedigen hun nieuwe plek goed.Aankomende zaterdag komt de dierenarts even de duiven bij mijn enten tegen paramyxo ik laat de duiven altijd twee weken voor het koppelen enten en dat bevalt mijn prima deze enting is verplicht je kunt namelijk de duiven anders niet spelen op de vluchten als de duiven deze enting niet hebben ondergaan, ik ben ook een voorstander om de duiven te laten enten tegen pokken normaal doe je dit alleen bij je jongen duiven maar ik denk zelf dat je de oude duiven ook moet doen niet elk jaar maar een keer in de twee jaar dat is wat ik doe en ik heb ook nog nooit geen pokken op mijn hokken gehad dus ik blijf dit dan ook gewoon doen en voor pokken hoef je ook niet naar de dierenarts toe deze bbehandeling mag je dan ook zelf doen maar zoals ik al eerder zij je kan dit op twee manieren doen gewoon met het kwastje of het kan ook met de injectiespuit als je besluit het met de injectie spuit te gaan doen let dan heel goed op dat je de duiven wel goed prikt maar  als je hier geen ervaring mee hebt doe het dan gewoon met het kwastje .Maar nu gaan wij naar de oliebollen toe en gaan genieten van het oude jaars feest ik wil dan ook iedereen een heel goed 2020 toe wensen en ik zeg er bewust bij geen gezondheid waarom niet ik wil dat namelijk alle mensen het hele jaar door in goede gezondheid kunnen leven en dat we gewoon op een goede en normale manier met elkaar kunnen blijven om gaan dat is wat ik de mensen toe wens en niet meer en hou deze gedachten vooral goed vast.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.