Het praat huis op het landje

Het landje zoals dat bekend staat bij vele duivenmelkers in Almere en in de verre omtrek daar van vele duivenmelkers brengen daar dan ook een menig uurtje door en ik zelf hoor daar ook zeker bij,en je zult daar nog versteld staan hoe hoog het niveau daar is wat betreft de gesprekstof die daar elke morgen wordt gevoerd als je daar smorgens ook binnen komt dan is het al meteen een lawaai van jewelste je valt dan ook meteen met je neus in de boter de thee staat al voor je klaar ,en als je dan even bij je bust zijn bent gekomen dan hoor je ook meteen waar de gesprekken weer over gaan ik denk dan bij mijn zelf wacht even deze verhalen daar hadden zij het gisteren toch ook over en die week daar voor toch ook ik kijk dan snel even om mijn heen en denk bij mijn zelf ik zit hier toch wel goed ,en waarom ik dat dan denk ik doe namelijk vrijwilligerswerk in een bejaardentehuis op de afdeling pg wat is dat voor een afdeling nu daar zitten mensen met de ziekte dementie en die herhalen elke dag het zelfde en ik dacht even ik kijk even om mijn heen maar ik zag toch dat ik op het juiste adres was, maar even met alle gekheid op een stokje het gesprek begind altijd goed in het begin maar zodra de club helemaal compleet is dan daalt het niveau al snel naar grote tieten en heb je nog lekker gelachen en hoe was het op de wc en dat gaat dan wel een paar uurtjes door zo ,maar wat betreft de duiven dan wacht even duiven ja wat moeten wij daar nu over zeggen. En dat is wat ik bedoel te zeggen elke dag weer 365 dag lang elke dag het zelfde nee Willem top man hoe hou je het daar uit met die gasten ze komen en ze vreten en zuipen alles van je op en zeggen je dan ook nog met een strak porem Willem de koffie de thee en de soep zijn op en dan praat ik nog niet over de gasflessen die dan leeg zijn en dan hoor je ze zeggen  hoe kan dat nu gebeuren dat is toch on begrijpelijk dit kan toch niet daar moet je wel op letten Wim en dat zeggen ze dan nog zonder blikken of te blozen.Kijk bij Henk is dat een ander verhaal die kan je dat gewoon niet kwalijk nemen die neemt gewoon een gasfles mee en vult deze dan netjes bij het tankstation af maar dan wel met de kraan dicht en als hij dan naar binnen loopt en moet afrekenen en de jongen damen aan de kassa zegt dan tegen hem het is dan 30 eurocent voor u  dan hoor je Henk denken dat valt toch best mee wij hebben weer een volle gasfles en dat nog voor geen 30 eurocent. Nee het niveau is behoorlijk hoog daar op het landje en daarom kom ik daar ook graag  nee je kan best veel leren van die mannen het zijn echte toppers en Willem is dan ook heel blij met zijn jongens en hoopt dat ze nog vele jaren blijven komen .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.