Het ras van de duiven

Kijk even op duivenmarktplaats en zie wat de duivenmelkers dit jaar weer allemaal in de aanbieding hebben je kan je geluk gewoon niet op allemaal jongen duiven uit de allerbeste duiven en je kan het zo gek niet bedenken elk ras staat er weer bij en de prijzen een schijntje. Ik weet zeker en dat durf ik met wel 100 procent te vertellen dat 90 procent helemaal niks is en van de overige 10 procent daar zou je geluk mee kunnen hebben. Maar elk jaar trappen de mensen er weer in en geven veel geld uit aan de jongen duiven die te koop worden aan geboden zoals ik al eerder aan gaf kijk eens om je heen en zoek de liefhebbers op die al jaren hard mee vliegen en waar je nog voor een redelijk betaal bare prijs een jonge duif kunt kopen. Doe niet zoals de meeste blind kopen en dan maar kijken wat het wordt weg gegooid geld,niet doen dat is mijn advies. Het zonnetje schijnt en ik heb de duiven lekker los gelaten en ze hadden er weer zin in de koppeling gaat goed maar ik zeg het niet te hard de duiven zijn lekker rustig er is geen gedonder meer maar rust zoals het hoort. Ik hoop dat het zo blijft en dat de duiven snel op de eieren mogen komen.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.