Het respect voor elkaar

Ik werd gebeld door vrienden met de mededeling dat ik even een stukje moest gaan lezen in de regio Hilversum oké dat zal ik doen even de site op gezocht en inderdaad leuke stukjes en bij deze mijn felicitaties weer aan de winnaars .

Het stukje wat ik even heb gelezen dat was van Harrold Calis op zich een leuk verhaaltje en als ik het goed heb gelezen moeten wij dus blij zijn met de melkers die op dit moment al hun  concurrenten helemaal weg spelen normaal gesproken niets mis mee natuurlijk maar het seizoen is net begonnen en er zijn nog heel  veel vluchten te gaan  en wij kennen allemaal het gezegde hard lopers zijn dood lopers ik denk dat je na het seizoen kan vertellen hoe de uitslag er dan uit ziet en tot die tijd moeten wij gewoon ons best blijven doen en als dan blijkt dat de heren de grootmeesters zijn op alle vluchten dan staat ons maar een ding te doen en deze mannen feliciteren en onze duiven allemaal opruimen en bij hun de duiven gaan kopen en natuurlijk ook het systeem daar bij maar laten wij eerst maar eens zien waar het seizoen gaat eindigen en tot die tijd van harte met deze mooie uitslagen .

Wat mijn nog wel even van het hart moet is het volgende ik las een stukje in het spoorderkampioenen waarin Harrold Calis werd gefeliciteerd met de uitslag van hun eerste vlucht en wat mijn daar in stoorde was dat ik de naam van Gerad Calis daar niet in genoemd werd en ik weet als geen ander dat Gerad de melker is en dag en nacht met hun duiven bezig is en Harrold is de financiële man in deze zo succes volle combinatie dus mochten er nog meer reportages komen en daar twijfel ik niet aan vergeet deze man dan niet te noemen hij heet Gerad Calis een top duivenmelker uit Bussum.

En wat ik ook wel even kwijt wil dat is de jaloezie in de duivensport die is heel hoog en je weet als je hard vliegt heb je vrienden maar ook vijanden en deze mensen zijn wel heel snel met hun eigen oordeel deze melkers zullen en moeten wel wat gebruiken het kan gewoon niet anders dat is hun oordeel en is het waar of is het gewoon speculeren. kijk nu naar de mannen in Veenendaal de bakkers vliegen de hele boel gewoon plat op de dagfond en zo kan ik nog wel meer liefhebbers op gaan noemen maar dat heeft geen zin.En dan nu de vraag gebruiken deze duivenmelkers ik weet het niet gebruiken ze wat nogmaals ik weet het niet mag je het denken ja waarom niet maar mag je het zeggen, nee dat mag volgens mijn niet .Mag je het wel denken ja dat mag wel maar wat ik wel zeker weet dat het niet alleen water en voer is maar wat ik wel weet deze mannen hebben een goed hok met duiven duiven en een heel goed systeem dus om liefhebbers nu verdacht te gaan maken die heel hard vliegen dat moeten we niet willen en niet doen.

Ik zit mijn hele leven al in dé krachtsport en ik weet als geen ander wat daar in te koop is maar wat ik ook weet dat je naam zo besmeurd is ,en is het je waard om dat te laten gebeuren bij sommige mensen wel die gaan voor het geld en daar zit het grootste probleem het geld en niks anders geld dat is de grootste boos doener je hebt het helaas nodig maar mensen er zijn nu eenmaal mensen die doen om alles voor geld te doen en willen daar best voor in de fout gaan wand er zijn nog steedts mensen die denken dat zij rijk kunnen worden in de duiven sport laat mijn u uit deze droom helpen vergeet dat maar dat is maar voor een paar mannen weg gelegd en voor de rest houd de sport schoon en geniet gewoon van de sport .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.