Het Spoor der Kampioenen

Wat ik niet kan begrijpen is het volgende :

Een paar weken geleden maak ik op een midfondvlucht een droomuitslag een 3e en 7e  op teletekst wat een super zaterdag was dat, en dan ben je ook nog 1 en 2 van de regio waar alle grote mannen in zitten die zat ik maar even mooie voor, top.

Ik was weer lid geworden van Het Spoor Der Kampioenen, want ik zag altijd die mannen en dames met een foto staan en dat is natuurlijk heel erg leuk .

Ik denk mail even netjes naar het Spoor Der Kampioenen toe hoe dit in ze werk gaat. En deze mailde me netjes terug dat eerst de fondvluchten en alles wat daar bij hoort voor gaan oké dus niet even dat moet uw zo doen nee niks van dat alles .

We zijn nu enkelen weken verder en ik heb niks gelezen niks gehoord. Jammer het had zo leuk geweest als dit even was vermeld maar niks van dit alles helemaal niks. U begrijpt natuurlijk wel dat ik toch wel wat teleurgesteld was mooie uitslag en niks in het blad.

Een ding weet ik nu wel en dat is al jaren bij dit blad de kleine man doet er weinig of niks toe alleen de grote heren dat kun je ook elke week wel zien en daar is.niks mis mee, maar het zou zo leuk zijn als ook de kleine liefhebbers eens worden vermeld. Ik ben ook lid van de Belgische sport bladen kunnen ze een voorbeeld aan nemen iedereen komt netjes in het blaadje te staan .

Ik heb nog een keer gemaild maar heb geen reactie meer gehad dus zo ga je met je klanten om ik zeg dan ook op het eind van het seizoen mijn abonnement weer op .

Jaren geleden hebben ze dat ons toen ook aan gedaan toen vloog ik nog met me vriend Rob Boesten onder de naam Boesten vd Linden precies het zelfde werden kampioen dagfond van de Afd. 7. Ja dat komt wel, niks. Toen op veel aandringen van wat mensen met naam kwam er een stukje in . Dit hebben we niet eens zelf verteld hebben ze zo maar gedaan. Ook toen hebben we ons abonnement  opgezegd nu vele jaren later weer lid geworden en ja weer niks . Geeft niet maar wel jammer ik wil dan ook het Spoor hartelijk danken in mijn ogen een stelletje clowns niet geloof waardig en te lui om netjes even uit te leggen hoe dit komt en gaat. Kijk heb je er geen recht op om geplaatst te worden zeg dat dan, maar doe het niet zo. Dit is wat ik er van vind en vele liefhebbers vroegen ook aan mijn ik zag geen vermelding van de mooie uitslag dan leg ik het even uit en dan denken en zeggen ze precies hetzelfde het is een blad geworden voor de grote heren en niet voor de kleine man of dames .

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.