Het vliegprogramma 2019

Ik heb gisteren even het landelijk vliegprogramma bekeken van het N.P.O. We beginnen op 30 maart met de eerste africhting en starten dan op 13 april met de eerste vitesse vluchten en zoals we kunnen zien hebben we zowel de korte als midden en verste afstanden. Ik moet zeggen mij staat dit wel aan. Zeker het spel met de jonge duiven hier worden ook twee kampioenschappen vervlogen dit betekent dat het verdeeld wordt in zowel vitesse en de midden afstand dit lijkt me een goed plan. Nu kun dus je zelf kiezen aan welke vluchten je mee wilt doen. Zelf heb ik niet zoveel met de jonge duiven vluchten elk jaar is het weer raak, veel van jonge duiven blijven weg en bij de meeste liefhebbers zijn na twee weken de hokken alweer leeg. Alleen maar verdriet en niemand die echt weet hoe dit nu komt de een zegt het komt door het weer en de ander zegt weer wat anders, maar niemand die weet hoe het nu echt zit. Dus voor mijn hoeft het jonge duiven spel niet. Maar dit programma ziet er wel veel belovend uit, we gaan het zien .

Vliegprogramma 2019

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.