Het voort bestaan van afdeling 7

Gisteravond werd ik gebeld met de vraag of het klopt dat de ze van de afdeling 7 af willen en dat wij duivenmelkers dan terug moeten naar afdeling 6 ik moest bekennen dat ik hier niks van heb mee gekregen dus ik moest hun het antwoord schuldig blijven .

Ik vond het een gek verhaal maar ik zal vandaag even wat mensen contacten die hier zeker meer van weten ,persoonlijk denk ik dat het niet kan maar je weet het natuurlijk nooit en ik ben dan wel benieuwd hoe het wel zit wand hoe moet het dan verder en naar welke afdeling moeten wij dan ,ben benieuwd waar dit verhaal vandaan komt dus word vervolgd .

Bij deze even Jan Hartoch en Kees even feliciteren met hun eerste prijs in de fond club eindelijk dan de prijs op de vlucht Barcelona een mooie prestatie.

De laatste dagfond vlucht is donderdag en dan zit het er op voor de duiven maar niet voor de overnachting natuurlijk die moeten nog even door ,het weer gaat wat de betere kant op als ik de weerkaart mag geloven zaterdag droog maar wel met een wind die uit het noorden komt met kracht 4 dat wordt dus werken voor zowel de oude duifen en de jongenduiven ik denk niet dat ik ze mee geef ik zelf wacht tot de vlucht Duffel en dan beslis ik wat ik doe .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.