Het was gezellig

Gisteravond de duiven in gekorft voor de dagfond ik zelf doe daar niet aan mee maar ik ben de inkorver voor deze vluchten en dat ging weer prima . Helaas waren er niet al te veel duiven bij mijn in de vereneging die mee moesten maar toch nog 77 stuks en de duiven voelden allemaal goed aan en ik zal proberen de top drie te gaan aan wijzen voor aankomende zaterdag Wil Calis Comby Hartoch en Zoon en niet te vergeten Bas Tiel en mols verzetten daar gok ik op succes mannen en de rest natuurlijk ook .

Het was gisterenavond gezellig op de club na het inkorven even gezellig zitten kletsen met Jaco ook een duiven man in hart en nieren volgens mijn en gezien de resultaten die de Comby kuier Crol laten zien zit dat wel goed Jaco heeft volgens mijn een geheel eigen kijk op het fond spel en staat daar ook helemaal achter en doet dit natuurlijk samen met Angelique en die heeft de duivensport natuurlijk met de paplepel naar binnen gekregen . Wandt vader Kees kuier zit volgens mijn al zijn hele leven in de duivensport en speeld op de fond en doet dat zeker niet onverdienstelijk vele overwinningen behaalt op het hoogste niveau nou dan moet je wel goede duiven hebben .Dus voor de komende jaren zien ik de Comby kuier Crol wel een geduchte tegenstander gaan worden .

De jongenduiven zouden worden ingekorft vanavond maar er was geen animo voor ik was alleen met andere de jong en dat schiet niet op dus zaterdag maar weer zelf weg brengen en hopen dat het volgende week beter wordt het weer maar gezien de voor uitzichten ziet dat er niet best uit veel regen dus ik ben benieuwd hoe dit allemaal gaat aflopen .

Ik haalden vanmorgen na hun training mijn jongenduiven binnen en merkten gelijk op dat daar jongenduiven bij zaten die niet van mijn waren even snel gepakt en even apart gezet wat eten en drinken gegeven en toen even snel gekeken waar deze jongenduiven  thuis hoorden ik tikte de ringnummers in en kreeg een nul 6 nummer en wat blijkt deze komen uit Alkmaar vandaan .Ik hoorden al snel dat ik Piet van Zandvoort aan de lijn had en ik vroeg hem hoeveel ben je er kwijt 40 zegt Piet gisteren bij goed weer gelost en toch deze ramp .

Dit is zijn ringen serie 2021 1093544 dus liefhebbers als u de jongenduiven mocht opvangen deze komen uit Alkmaar vast dank .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.