Het was weer gezellig op de vereneging

Gisteravond de duiven in gekorft voor de de laatste dagfond vlucht en ik zelf heb 8 duiven mee gegeven ik dacht kom op doe eens een keertje mee met de grote mannen. Het was niet echt druk in de vereniging maar wel gezellig en dat was goed om te zien even de druk en de stress weg nemen van de laatste weken wandt de laatste weken was het echt onbestendig en voelden je gewoon bij veel liefhebbers het negatieve gevoel komen op zetten en dat was zeker bij mijn het geval je ziet dan alles zo negatief en dat is gewoon niet goed en waar gaat het dan eigelijk om meestal om niets en dat maakt het allemaal zo ingewikkeld. De mens zit gek in elkaar en het probleem is dat je gelukkig niet allemaal op elkaar lijkt en dat is maar goed ook natuurlijk  maar je zult het helaas toch met mekaar moeten zien te vinden en zodra we dat voor mekaar hebben dan is het genieten en moeten wij proberen elkaar op een positieve manier elkaar te stimuleren en zeker nu in deze vervelende periode met het Coronavirus en de vluchten die wel bijzonder zwaar zijn dit seizoen is het voor niemand gemakkelijk .

Vanavond inkorven voor de jongenduiven ik zelf doe niet mee en blijf gewoon zelf rijden met mijn jongenduiven ik geeft deze pas mee op de eerste vlucht van uit Duffel en morgen breng ik ze zelf weer naar Breda en dat blijf ik volgende week ook nog doen ik hoop dat het voldoende is geweest .Gisteren even contact gehad met Harrold Calis en hem gevraagd om wat advies wat betreft de jongenduiven en het was leuk om te horen wat hij mijn vertelden .Harrold heeft wat dat betreft een hele uit gesproken mening en dat is iets wat ik zeker te harte kan nemen zie de resultaten die hij en zijn pa behalen die spreken volgens mijn wel voor zich .Harrold dank je wel .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.