Het weer

Het weer is de duiven niet goed gezind de winter is terug en de kans is heel groot dat de vlucht voor aankomende zaterdag wordt afgelast morgen om twaalf uur krijgen wij dan te horen wat onze  afdeling 7 gaat doen voor zowel zaterdag als zondag blijft het weer echt winters en zijn de weersomstandigheden zoals het er nu naar uit niet goed .

April doet zijn naam wel eer aan en hij doet wat inderdaad wat hij wilt maar voor ons en de duiven is het dus niet goed elke dag hagel en sneeuw is niet echt bevorderlijk voor de duiven een week geleden was de temperatuur 25 graden en nu tussen de een en de vier graden is dat normaal ik denk het niet ik kan mijn niet herinneren dat wij dit in de laatste jaren nog hebben gehad wat ik wel weet dat was in 1975 ook in april toen moesten wij de duiven de volgende dat terug halen ook toen was er veel sneeuw gevallen die nacht .

Vandaag mijn nieuwe planken op gehaald bij Bach en als het goed is kan ik morgenochtend gaan testen of de duiven als zij op de planken gaan vallen of ze dan ook worden gecontesteerd maar dat weet ik morgenochtend als de duiven dan terug komen van hun trainings vlucht. Ik ben dan benieuwd maar waar ik wel ben achter gekomen ben dat is dat denk ik tenminste dat mijn adaptor niet de juiste sterkte heeften daarom gaan ik morgen even naar Bas Tiel deze heeft hoogst waarschijnlijk er nog eentje liggen ik ben benieuwd.

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.