Het weer ziet er niet goed uit .

Zoals de weerkaart nu laat zien word zondag de beste dag om te gaan lossen voor zowel de dagfond en de Vitesse is het niet best voor de zaterdag veel regen en onweersbuien staan op het menu en dat is niet echt bevorderlijk voor onze duiven .

Gisteravond zijn de duiven voor de dagfond in gekorft bij ons in de vereneging en de duiven zagen er goed verzorgd uit een kleine twee honderd duiven hebben de liefhebbers bij elkaar gebracht ik wens hun dan ook zaterdag of zondag veel succes .

Vanavond gaan mijn duiven de mand in voor de laatste Vitesse vlucht ik korf er 24 in de duiven zien er goed uit en ik hoop dat ook voor hun de zaterdag of de zondag een goede vlucht mag worden .Ik ben wel benieuwd als de duiven zaterdag niet kunnen worden gelost om dat het weer het gewoon niet toe laat en de lossing naar zondag word verplaatst hoe ze het dan willen gaan doen met het oog op de aankomende donderdag wandt dan moeten de duiven weer worden in gekorft voor de vlucht Melun .

Maar laten wij niet op de feiten vooruit gaan lopen en gewoon afwachten wat het gaat worden en ik verwacht van de afdeling 7 dat zei dan de juiste beslissing zullen gaan nemen.

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.