Het woord is afgunst

Hier wil ik toch even bij gaan stilstaan de woorden van afgunst en jaloezie deze twee woorden spelen in de duivensport en ik denk natuurlijk ook wel in ándere takken van sport maar hier wil ik toch wel even wat over gaan zeggen zelf noem ik het dan ook gewoon afgunst en jaloezie een  duivenmelker ik noem hem dan ook gewoon bij naam Roy Vos uit Almeren hij vliegt elke week met zijn duiven hard dat is natuurlijk supper ,daar heb ik respect voor  wandt ik weet wat je daar allemaal voor moet doen het gaat namelijk niet van zelf . Het afgelopen weekend ging het niet goed en dat is niet leuk dat gun je niemand maar als je dan hoort hoe anderen daar van kunnen genieten dan denk ik wat een zielige mensen zijn jullie dan dat noemen wij dan leedvermaak .Maar geloof mijn maar ik heb veel mee gemaakt in de duivensport.

Wat ik zelf ook niet kan begrijpen van de liefhebbers dat is waarom kunnen wij niet gewoon de liefhebbers feliciteren met hun uitslag van de vlucht is dat nu zo moeilijk ik vind dat echt zielig gedrag en ik kan daar zeker geen begrip voor opbrengen ik kan gewoon genieten als mijn club maten hard vliegen en deze verdienen dan ook alle lof voor hun prestaties.

Gisteravond heb ik 19 doffers en 3 duivinnen ingekorft voor de Vitesse vlucht heb ik hoge verwachtingen nee totaal niet ik wacht gewoon netjes af wat het gaat worden en niets anders .

Bij mijn jongenduiven gaat het goed nu alleen nog even gaan weg brengen en gewoon spelen niets thuis houden dat is wat het gaat worden niet zeiken gewoon spelen met de duiven dat is wat het wordt en niets anders dat is het motto dit jaar .

Ik wens jullie allemaal een goed vlucht toe vandaag en vergeet niet je club genoten die een zitten even te feliciteren moet niet zo moeilijk zijn .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.