Het wordt heel warm voor de duiven

Aankomende zaterdag wordt het heel warm voor de duiven en dan is er op de vlieglijn ook nog kans op heftige onweersbuien onderweg dus dat ziet er op dit moment niet goed uit maar we bekijken het van dag tot dag mocht het blijken dat het weer echt zo gaat worden zoals het wordt voorspelt dan blijven mijn jaarlingen zeker thuis en misschien de oude duiven ook wel ik ga de duiven niet op een afstand van 450 km zetten met de gedachten dat het weer echt zo warm wordt dat ik de gezondheid van mijn duiven niet op het spel zal zetten .De duiven staan bij mijn voorop en niet een kampioenschap dat plak ik aan mijn kont laten we wel wezen de vlucht van aankomende zaterdag heeft wder een sprong van 100 km dus wat wordt er door ons strot geduwd zo snel mogelijk alles afraffelen en ten kosten van wat of is dit om de fond liefhebbers een plezier te doen zodat hun duiven aan de kilometers kunnen komen zodat ze zo snel als mogelijk op de duizend kilometer kunnen zitten wand dat moeten hun duiven echt wel hebben gehad om dan vervolgens aan het grotere werk te gaan beginnen ik ben benieuwd hoe dat op die afstanden bij hun zal gaan .Ik heb gisteren mijn jongenduiven weer weg gebracht en nu kwamen ze wel binnen de juiste tijd terug dus dat was prima woensdag weer vroeg in de ochtend en dat doen ik dan de hele week en dan volgende week gaan ze met de vereniging mee .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.