Het zal nooit meer het zelfde zijn

Hoe zal het nu verder gaan de wereld lijkt op eens veranderd de mensen zijn allemaal bang en weten niet wat deze ellende het Coronavirus nog voor de mensen in petto heeft en als wij dan alleen al gaan kijken naar wat voor gevolgen dit heeft en nog gaat krijgen wat betreft onze economie deze klap gaan wij nog jaren lang voelen en zeker in onze portemonnee nee de hele wereld zal het weten dit zullen wij nooit meer vergeten en zoals het ook al was voorspeld elke honderjaar komt dit voor kijk maar naar de spaanse griep en de Mexicaanse griep toen alleen al waren er miljoenen doden over de hele wereld te betreuren.Frankerijk lees ik net blijft tot elf mei gewoon op slot komt niemand in of uit dus zeker geen postduiven en het zelfde geld voor Belgi├ź Spanje en dat land overweegt zelfs deze zomer helemaal geen toeristen toe te gaan laten als je dat alleen al in overweging zou moeten nemen moeten wij dan gaan denken aan de duivenvluchten of wij wel mogen gaan vliegen met de duiven voor mijn is de keuze al lang gemaakt ik denk geen eens meer aan de wedstrijden met de duiven is voor mijn totaal niet meer belangerijk wat voor mijn voor op staat is de gezondheid van de mensen en alles daarom heen is allang niet meer belangerijk. Of ik nu geniet van de duiven ja zeker doe gewoon wat ik normaal ook doe en dat bevalt mijn best gezien de situatie waar in ik nu zit heb ik nu meer tijd voor mijn duiven en is de spanning veel minder dan als je naar de wedstrijden toe moet werken nu is er veel minder druk en alles kan je nu gewoon op je gemak gaan doen en dat is best lekker.Maar zoals ik al heb eerder had verteld let goed op elkaar en help waar nodig is dat probeer ik zelf ook zoveel mogelijk te doen en zeker voor de ouderen onder ons die hebben nu echt allen hulp nu nodig dus vergeet ze niet.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.