het zonnetje dat komt

Zoals we gaan zien wordt het weer een stuk beter en laat de zon ze eigen nu wat vaker zien zo in de loop van de week loopt de temperatuur wat meer op en mogen we naar het einde van de week een 20 graden verwachten met een lekkere no wind wind 3 en we gaan naar de 200 km toe dus dat word een goed 2 en half uur vliegen .Ik ben begonnen met het los laten van de duivinnen die in hun eigen onder komen zitten en zoals ik al eerder had verteld beviel me dat niet en heb ik ze toen maar naar de garage gebracht lekker rustig maar Loes vond dit achter af geen goed idee zij vond dat de duiven gewoon hun rondjes moeten kunnen gaan vliegen .Dus zo gezegd zo gedaan de eerste dag niet binnen te krijgen ik denk blijf maar lekker zitten maar uit eindelijk kwamen ze dan toch naar binnen en nu 3 dagen later lopen de duivinnen zo naar binnen ik blij Loes blij allemaal blij en je ziet het ook aan de duiven ze zijn gelijk een stuk rustiger en dat is maar goed ook .De jongen gaan nu hun rondjes draaien en luisteren goed als ik ze een uurtje of twee buiten heb gehad hoef ik maar te fluiten en ze komen meteen naar binnen en dat zie ik graag geen gedoe van op het dak zitten en niet willen luisteren dat is er bij mijn niet bij wie niet komt heeft geen eten en dat doen ze maar een keer en dan weten ze het. En duiven die dit toch blijven doen die worden netjes van het hok verwijderd wand die blijven dat doen en daar heb zo meteen alleen maar last van op de vluchten dus jammer maar het is niet anders .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.