Hier kom je niet meer vanaf

Wat gaat het worden komen de mondkapjes weer terug en de een meter vijftig zoals het er nu naar gaat uit zien zeker weten ben ik het daar mee eens ja zeker ik draag zelf nog steedts het mondkapje en vermijdt ook de drukte nog steedts en ondanks dat ik ook ben gevaccineerd blijf ik dat gewoon doen en je ziet het resultaat de besmettingen lopen weer vlink op en dat alleen maar omdat er nog steedts mensen zijn die zich niet willen laten vaccineren .Voor deze groep mensen en dat zijn er natuurlijk nog best veel moeten wij de mensen die wel gevaccineerd zijn ons gaan aanpassen en worden wij verplicht om weer de regels die zometeen worden bekend gemaakt worden door de regering weer gaan opvolgen dat is dus weer de realiteit die ons staat te wachten .

Kijk ik respecteer iedereen zijn mening laat dat wel duidelijk zijn maar wat willen de mensen nu eigelijk .Ik begrijp dat het een moeilijke materie is maar als je hier van af wil dan zal je wat moeten gaan doen , en begrijp mijn niet verkeerd ik was ook tegen het vaccineren maar toch heb ik het laten doen waarom om zeker mijn familie te beschermen daarom heb ik het laten doen en ook omdat ik een goed gesprek heb gehad met een arts niet mijn eigen docter die was tegen het vaccineren en daarom wilden ik mijn niet laten vaccineren wandt als je eigen docter dan tegen je zegt ik sta hier niet achter , ja wat doe je dan dan luister ik toch naar mijn docter en door zulke situaties breng je de mensen op een verkeerd been moet je niet doen .

Gisteravond was bij ons op de vereniging de najaarsvergadering ik had  besloten om daar niet naar toe te gaan ik ben normaal altijd van de partij ik luister altijd heel goed wat iedereen te vertellen heeft en dat is best leuk , en als er nieuws is dan hoor ik dat wel weer via via .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.