Hier zit wel wat waarheid in .

Dit kreeg ik gisteren toe gestuurd en ik las de tekst en wat ik daar in herkenden was dat het inderdaad in vele gevallen de waarheid is .Wat mijn namelijk in al die jaren is opgevallen dat als je om wat voor reden dan ook stop met de duivensport dan heb ik gemerkt dat het contact al heel snel verwaterd en dat is eigenlijk wel gek wand waarom is het nu zo moeilijk om even iemand te bellen en te vragen hoe het met hem of haar gaat en geloof mijn ik heb daar tal van voorbeelden van gezien .Ook ik zelf heb ik mijn daar schuldig aan gemaakt je denkt dan het komt wel misschien morgen even maar je doet het niet en dat is eigelijk wel jammer .Ik plaats dan ook deze foto met tekst en laten wij deze nu eens goed lezen al is je  maar een minuut

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.