Hier vind je wat en daar laat je wat

Hoe moeilijk kan het zijn veel duivenmelkers zoeken altijd naar een leuke duiven club maar in deze tijd is dat best moeilijk en zoals ik al schreef hier vind je wat en daar laat je wat ik zelf loop al een paar jaar met de gedachten om van vereniging te gaan veranderen maar dat is nog best moeilijk de verenegingen worden steeds kleiner of houden zelfs op met te bestaan best wel jammer maar het is helaas de harde realiteit zelf ben ik nog aan het kijken wat ik ga doen ik woon zelf in Almere en op geen vijf minuten van mijn huis en ik hoor dat deze vereneging toch een behoorlijk aantal leden heeft en ook nog hard spelende liefhebber om maar een paar namen te noemen Roy Vos Richard v Zuilen Hans Kaars dat zijn de te kloppen mannen op het snelle werk en op de overnachting is Herman Koopman de te kloppen man dus best een hele sterke club deze liefhebbers doen op alle fronten elk jaar mee voor de kampioenschappen dan hebben je in Naarden een vereniging Columba altijd een van de sterkste vereneging geweest in het gooi en omstreken en wat ik van elke liefhebber hoor de gezelligheid is top daar kan geen duiven vereniging tegen op . Maar ik heb verlopig nog de tijd om te kijken wat ik wil dus word vervolgd.Leuk ik kreeg een mailtje  van duivenmelker uit Almere met de mededeling dat hij volgend jaar de te kloppen man is op de jongenduiven vluchten ik dacht oké waarom dan vroeg ik nou het zit namelijk zo ik heb een bonnetje van u gekocht ik was even stil……………. ik antwoorden met de woorden ja natuurlijk kunnen alle liefhebbers het dan wel vergeten ik weet op u verzoek mag heelaas de naam niet noem en uit respect voor deze liefhebber zal ik dat dan ook zeker niet doen  Ton T………….. uit Almere komt goed

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.