Hitte en nog eens hitte

Het houd maar niet op 35 graden Celsius en achter in mijn thuin 16.27 is het dan 41 graden Celsius en dan moet ik de duiven nog gaan doen ,van mijn mag het echt nu gaan stoppen dit is gewoon te veel .Wat ik wel moet vertellen is dat mijn jongenduiven het heerlijk vinden en in de morgen zijn de jongenduiven gewoon anderhalf uur weg dus dat is prima en morgenavond dan korf ik weer 27 jongenduiven in en ik zag dat het weer wat koeler ging worden en met een noorden wind 3 moet dat volgens mijn wel goed komen .

Gisteravond ben ik begonnen met de selectie van de oude duiven en heb ik 4 doffers al weg gedaan deze hadden zich niet laten zien dus helaas vertrekken en daar zal het helaas niet bij blijven hoe vervelend ik het ook vind maar het is de harde realiteit in de duivensport geen prijs geen plaats op het hok .

Vanochtend even op de bouwplaats een jongenduif terug gebracht deze kwam  uit nieuw Leusden de liefhebber had 60 jongenduiven gelost en was er nog vier kwijt nu nog drie dan hij vertelden mijn dat hun een vliegverbod hadden door het vogelgriepvirus en dus niet mochten mee concoursen en eigelijk ook niet de duiven mogen mochten weg brengen maar dat kun je dus gewoon vergeten gewoon weg brengen en bekijk het maar zo denken deze liefhebbers er dus over ,en ik kan het best begrijpen.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.