Hoe dom kan je nu zijn

Gisteren avond werd ik gebeld door Marchel van Dijk met de mededeling dat hij toch heeft besloten om naar de duiven beurs in Houten te gaan hoe dom ben je nu de beste man heeft overal last van is zwaar long patiënt en is overal vatbaar voor dus nogmaals hoe dom ben je nu beste man waarom moet je het op zoeken, probeer zoveel mogelijk grote evenementen te vermijden waar de mensen van uit heel Europa komen .dom dom dom in zijn geval natuurlijk ik weet natuurlijk best dat je het ook kan oplopen in de supermarkt of in een druk bezocht restaurant maar waarom zal je risico’s gaan lopen ik heb het niet gedaan ondanks dat ik heel graag naar de beurs had toe gewild vrienden van mijn zijn wel geweest ondanks hun twijfels en daarom heb ik besloten deze twee weken lang niet te gaan bezoeken is dit nu serieus ja zeker dat meen ik serieus.Gisteren heb ik mijn duivinnen loketkast kunnen op halen bij Jan Kronen in Soest Jan had de maten aan gepast en daar was ik heel blij mee en de kosten daar wilden hij niets maar dan ook niets van weten Jan nogmaals mijn hartelijk dank hier voor thuis aangekomen even de duivinnentjes uit de ren gehaald samen met de jongen en alles netjes geïnstalleerd en het paste perfect zie foto ik heb de duivinnentjes met wat jongen daar geplaatst en dat gaat geweldig goed de jongen worden volop gevoerd dit laat ik zo even een week of anderhalf als ik dan zie dat de jongenduiven zelf mee gaan eten dan verhuizen dezen gelijk naar hun eigen afdelingen, let daar bij wel goed op of de jongen goed zijn gesloten aan de onderkant van hun vleugeltjes wand als dat niet het geval is laat ze dan zitten tot dat wel het geval is ..

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.