Hoe dom kan je zijn

Even reageren op de zoon van Trump hoe haal je het in je hoofd om op tv de mensen op te roepen om een totale oorlog te gaan op roepen en alleen om dat je vader de verkiezingen hoogst waarschijnlijk de verkiezingen gaat verliezen hoe dom en ziek ben je dan in je hoofd en als je dan denkt dat je daar nu nog de verkiezingen mee gaat winnen dan denk ik dat je niet goed bij je hoofd bent en met dat gezegd te hebben gaan ik nu even terug naar de duiven.Mijn duiven zitten er goed bij en hebben de rui bijna achter de rug de duiven zijn supper gezond en hebben totaal geen last van de paratyfes enting gehad ze zijn deze allemaal goed doorgekomen ik wil nu de dierenarts even vragen of ik een afspraak kan gaan maken voor de paramixso enting ik heb de datum op geschreven waneer ik de duiven heb inge├źnt tegen paratyphus ik zelf dacht dat daar minstens zes weken moest tussen zitten voor dat je dat zou kunnen doen maar ik durf dat niet met zekerheid te zeggen,maandag even bellen en dan hoor ik dat wel .

 

 

 

 

 

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.