Hoe dom kun je nu zijn

Ik wil eerst even wat zeggen over een verhaal wat ik heb gehoord en dan vraag ik mijn wel af hoe dom kun je als vereniging en bestuur zijn om zo de aandacht op je te gaan vestigen. En de vereniging waar het hier om gaat zal ik niet noemen dit in verband met de privacywet ik kan gewoon niet begrijpen dat je met vier mensen hebben lopen inkorven wand dit verhaaltje gaat als een lopend vuurtje door duivenland .Je gaat gewoon zonder dat je contact hebt gehad met je afdeling inkorven terwijl je weet dat dit niet toegestaan is ,hoe dom kun je nu eigelijk zijn en als de kers op de taart gaat een man de duiven ook nog even alleen weg brengen naar de laadplaats ,nogmaals hoe dom ben je dan dit is wel heel dom hoe breng je nu de praatjes in omloop .In deze vereniging wordt heel hard gevlogen en voor het zelfde geld wordt je door deze domme actie uit het concours genomen daar zit je toch niet op te wachten. Aan deze vereniging kan ik alleen maar zeggen volg gewoon de regels van je afdeling op een telefoontje en je weet waar je aan toe bent en als de afdeling jou als vereniging daar dan toestemming voor geeft zorg je er in ieder geval voor dat je geen praatjes achter je aan krijgt en dat moet je als vereniging ook niet willen .Voor dat ik dit verhaal heb gepubliceerd heb ik natuurlijk eerst geïnformeerd of  dit verhaal wel klopte en het klopte inderdaad .

Gisteren zijn al mijn jongenduiven weer netjes terug gekomen en kan ik tevreden terug kijken geen verliezen netjes gedaan .Ik wil ook al de liefhebbers weer feliciteren die een twee en drie waren .

Heb een bericht ontvangen en gelijk even gebeld met de voorzitter van de vereneging waar ik een stukje over had geschreven wat betreft het inkorven met vier man uit het gesprek met hem liet hij mijn weten dat het verhaal totaal niet klopte en dat deze vereniging wel toestemming heeft gekregen om met 4 mensen te mogen inkorven en dat de duiven niet door een maar door twee mensen zijn weggebracht en niet zoals in de eerste instantie gezegd werd door een persoon als het dan zo is vind ik het een kwalijke zaak om de vereneging waar het dan om gaat in een kwaad dag licht te zetten en dat vind ik zeker niet netjes .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.