Hoe hoog leg je de lat

Ik was even op bezoek bij een duiven vriend om te kijken hoe het met hem en zijn duiven gaat ik zag zijn duiven en ik vond dat zijn duiven er goed uit zagen en deze duiven vriend die vliegt al jaren mee op de dagfond vluchten en zijn prestaties zijn altijd goed te noemen ieder jaar is hij te lezen bij de kampioenen van de dagfond en dat vind ik netjes van hem, hij doet dat met een klein ploegje doffers en daarom te meer is dat goed te noemen .Na dat ik mijn thee op had gedronken gingen we even bij zijn duiven kijken en tijdens dat bezoek vertelden hij mijn dat de lat hoog wordt gelegd voor het nieuwe seizoen en voegde er gelijk aan toe dat er toch wel minstens een of twee teletex noteringen moeten worden behaald in 2020 waarop ik antwoorde twee maar dat is wel weinig hoor, maar je moet wel blijven dromen en dan ook maar hopen dat je er aan mag gaan ruiken of liever gezegd dat je er misschien in de buurt van kan komen . Na dat ik alles weer had gehoord ging ik op huis aan en bedankte hem voor de thee en zijn gastvrijheid, en thuis gekomen ben ik even door gelopen naar mijn duiven en ik zag dat de doffers rustig in hun broedkooien lagen en dat de rust eindelijk terug was gekeerd af en toe gaat er een doffer nog even kijken of hij bij een andere doffer in zijn kooi kan komen maar dat word niet meer getolereerd en dat is waar ik op had gehoopt rust en een vaste plek dat is wat ik wil zien en ik heb het niet zo op die drukte makers dat hoeft voor mijn niet rust is wat ik wil in mijn hokken en geen gevechten daar heb echt niks aan dat brengt onrust en dat is niet goed dus ben ik trots op mijn doffers en dan nu maar hopen dat het ook zo zal blijven.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.