Hoe lang zijn wij al bezig

Gisterenavond heb ik mijn jongenduiven niet ingekorft de reden deze zijn nog niet hersteld van de Colie die deze hebben gekregen van de afgelopen vlucht die voor zoveel duivenmelkers dramatisch is verlopen .De jongenduiven zijn langzaam aan het herstellen en ik hoop dat ik de jongenduiven vandaag weer kan los laten en dan maar kijken hoe het zal gaan .

Heb gisteren het verhaal gelezen van het N.P.O. dat wekelijkse uit komt ,en dan lees ik het verhaal over hoe erg het weer is gegaan met de jongenduiven en dat er moet worden gekeken hoe het toch steedts weer zo kan misgaan en terwijl ik dat dan lees denk ik jullie hebben nog steedts niks geleerd en laten elke jaar weer deze ellende terug komen en alleen met mooie woorden zal je deze tragedie niet gaan oplossen de voorzitter geeft het zelf al aan waarom gaat het wel goed op de natour en zijn de verliezen daar dan veel minder ???????? .Ik heb  besloten om mijn jongenduiven nooit meer op de jongenduiven mee te geven op de na vluchten .

Zoals de voorzitter van het N.P.O. zelf al aan geeft op de natour gaat het veel beter dan is het voor mijn toch heel logisch dat je de jongenduiven vluchtenbgaat verplaatsen na de natour om zo er voor te zorgen dat het welzijn van de jongenduiven op de eerste plaats gaat komen of zeg ik nu iets heel doms .Ik denk dat je nu is moet gaan stoppen met elk jaar weer escucces te gaan bedenken en gewoon met daden te gaan komen en stoppen met het slappen geouwehoer daar hebben de meeste liefhebbers nu wel genoeg van gehoord kom met daden daar is het wachten  op  zorg er voor dat wij de jongenduiven op een goede en verantwoordelijk manier kunnen  gaan spelen .En heel belangerijk zullen de lossings tijden zijn die moeten gewoon beter op elkaar worden afgestemd en bij twijfel niet lossen en gewoon wachten om zo op deze manier kruislossingen te gaan voorkomen wandt daar lopen de jongenduiven het meeste gevaar op .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.