Hoe nu verder

Gisteren de eerste vlucht gehad de duiven kwamen goed naar huis toe de wind was behoorlijk hard en was bepaald niet in het voordeel toch wisten de duiven de tweede plaats voor zich op te eisen en dat tegen zevenhonder duiven die mee waren in onze club.Mijn club genoot Robbin Richter uit Eemnes speelde de eerste plaats van harte en de derde plaats was voor Tiel Mols uit Huizen.bij mijn waren de duiven gelukkig weer allemaal terug gekeerd op het hok ik was even bang dat het misschien mis zou gaan de wind was behoorlijk hard en dat kon wel eens in het nadeel gaan worden voor mijn jaarlingen deze hebben verleden jaar maar een vlucht gehad dus ik was blij dat ook zij allemaal terug waren op het hok.En hoe nu verder en wat gaan wij nu doen de berichten zijn nog steedts  onzeker wat betreft het mogen gaan lossen in België dus wat gaat het worden voor de volgende vlucht wordt het Meer of gaan wij nu uitwijken met de duiven naar Maastricht alles is nog onzeker en ik zal met al mijn collega’s duivenmelker gewoon netjes moeten gaan afwachten en zie het laatste nieuws van uit België artikel van Pipa.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.