Hoe wordt je gek

Goedemorgen allemaal zo begon de ochtend lekker rustig even gezellig aan de koffie en de thee ik moest even wat op halen bij Willem voor mijn duiven zoals gezegd lekker rustig even gewandeld met de hond en toen was het daar een meter vijftig hoog en honderdveertig kilo rond en alleen het geluid al en het ja knikken van ……….. nee het was geen paard het was Adrie een duiven vriend van Henk Bisschop het was gedaan met de rust deze man blijft maar praten en ………… met zijn hoofd op een gegeven moment zaten Willem Emiel en ik zelf gewoon mee te knikken het werd mijn te veel ik hield het niet meer uit ik moest weg ik keek naar die twee en ik kon mijn lachen eigenlijk meer in houden ik stapte in mijn auto en na vijf minuten merkten ik zelf dat ik mijn hoofd ook niet meer stil kon houden en dan krijg je ook nog een berichtje dat Adrie mijn adres heeft gekregen en bij mijn op bezoek wil komen bedank Willem wat vrienden al niet voor elkaar doen .

Mijn jongenduiven groeien goed en het lijkt wel of het steeds sneller gaat en dan te bedenken dat deze jongenduiven over drie weken al op zich zelf moeten gaan staan het is haast niet voor te stellen maar voor je het weet zitten de hokken weer vol met jongenduiven zo snel kan dat gaan .

Ook even gebeld met Jhon boode wat een geweldig kerel altijd praten en lachen dat is volgens mijn zijn geheim van hoe hij alles van de positieve kant ziet. Even snel over zijn duiven gesproken en natuurlijk over de familie gelukkig ging alles goed altijd goed om te horen en ik moet snel weer eens bij hem langs gaan komt goed Jhon.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.