Hoe zo twee dracht zaaien

Het is gewoonweg onbegrijpelijk hoe mensen een twee dracht kunnen zaaien terwijl iederéén weet dat je het virus er alleen maar tot stilstand kan komen door je te laten vaccineren en hoe je het nu draait of keert het is de harde waarheid en niets anders .

Maar waar ik echt misselijk van wordt van de mensen die niets anders te doen hebben dan de hele dag hun beklag te moeten doen op Facebook hoe zielig ze wel niet zijn en iedereen alleen maar lopen afzeike of die gasten niks anders hebben te doen .

En dan de duiven die gaan lekker de rui loopt bijna op zijn einde en voor je het weet kun je de duiven weer gaan koppelen maar voor mijn duiven is het verlopig nog niet zo ver ik moet er ook nog niet aandenken laat de duiven maar lekker zitten .Een vriend van mijn gaat zijn duiven eind november weer koppelen en heeft dani januari een ronden winter jongenduiven is altijd weer leuk om te zien ,en dan denk ik stiekem van zal ik of zal ik het niet doen en dan zegd een stemmetje nee henk dat is niets voor jou gewoon netjes wachten .

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.