Hoever moeten we gaan

En ik bedoel het onstabiele weer wat ons maar in de greep houd en nu ook weer voor het aankomende weekeinde regen hagel onweersbuien en ook de kou dat is de voorspellingen voor de duivenvluchten van dit weekeinde. Ik ben dan ook wel benieuwd wat de afdelingen nu gaan beslissen het lijkt mijn zeer onwaarschijnlijk dat het nu voor de tweede keer Word uit gesteld of gaan wij naar de zondag ik ben echt benieuwd wat het gaat worden .

Ik hoor van liefhebbers die gewoon zeggen los gooien die duiven het moet toch mogelijk zijn dat zeker met die wind de duiven gewoon door de buien heen vliegen of daar om heen ik geloof in het laatste de duiven gaan daar om heen en of ik het met deze duivenmelkers eens ben dan moet ik zeggen nee bij mijn staat voorop dat de duiven best een buitje kunnen hebben onderweg maar geen buien en onweer dat is voor mijn onacceptabel en ook voor de duiven het moet wel eerlijk zijn en de duiven moeten gewoon op een goede en verantwoordelijk manier terug naar huis kunnen komen .Maar nu stel ik de vraag aan deze duivenmelkers de duiven zijn gelost en al snel blijkt dat het de verkeerden kant op gaat en dat de duiven mondjesmaat binnen komen en als dan later op de dag blijkt dat het dan toch mis is gegaan dan ben ik wel heel benieuwd wat deze duivenmelkers dan zullen gaan zeggen . Ja misschien hadden ze de duiven beter niet moeten lossen ja maar dat is dan achteraf een koe in zijn kont kijken . Nee ik hou mijn in deze maar vast aan wat de afdelingen gaan beslissen.

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.