Hoklijst en entlijst

Vandaag even de tijd genomen om alles in order te maken om mijn hoklijst in te vullen mijn entlijst voor de oude duiven is al klaar ik wil dat alles netjes word aan geleverd zodat alles in orden is voor het aankomende seizoen.

Ik heb wel sterk mijn bedenkingen over de aanvangstijd van het nieuwe duivenseizoen gezien de nieuwe ontwikkelingen die nu gaan de weg bezig zijn met het nieuwe Coronavirus dat nu heel snel op rukt ze noemen dit de Engelse variant en als je mijn nu vraagt wat is belangrijker de gezondheid of het vliegen met je duiven dan is de keuze snel gemaakt.

Min duiven gaan goed de nesten zijn mooie gebouwd en ik denk dat de eerste eieren niet lang op zich laten wachten de duivinnentjes blijven al op hun nestjes en hun rug gaat al iets om hoogstaan dat zijn allemaal voorteken dat de eerste eieren niet lang op zich laten wachten .

Het weer is goed de temperatuur blijft lekker en dat is allemaal in het voordeel van mijn  duiven maar we wachten netjes af en laten moedertje natuur gewoon haar gang gaan .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.