Honden weer in april

Het weer gaat deze week zoals het er nu naar uit ziet niet echt mee zitten regen hagel en zelfs natte sneeuw en dan voor aankomende zaterdag n.w 5 met kans op 50 procent regen niet echt gunstig en zeker niet bevorderlijk voor onze duiven maar we gaan het wel zien wat het echt gaat worden .

Morgen gaan ik de nieuwe planken op halen en kijken of het probleem dan opgelost is wand zaterdag is de eerste Vitesse vlucht en dan kan je dit soort problemen er niet bij hebben dus ik hoop dat het daar aan licht en dat het probleem dan is opgelost ik neem de chippen mee de nieuwste en dan een chip van het jaar daarvoor en den oude chip die mijn duiven hebben om hebben gehad in het vorige seizoen en ik hoop op die manier alles uit te sluiten wat kan leiden  tot problemen.

Het weer is slecht en ik twijfel of ik mijn duiven in de regen moet uit laten gisteren zijn ze in bad geweest en was het wdder wel koud maar een stuk beter het is koud en ik zie de duiven niet graag nat in het koud hok zitten .

Gisteren kreeg ik weer volop mail v.i.a mijn site over duiven die bij mensen in hun thuin waren gaan zitten bij mijn zelf had ik 8 duiven uit de regio Hardewijk opgevangen wat ik hoorden dat zij op de vlucht Duffel waren geweest en dat het niet goed was verlopen veel duiven nu al weg bij mijn zelf was alles zo thuis maar wat ik zelf niet begrijpen kan waarom beginnen we niet gewoon in de maand mei het weer is dan veel stabieler en de temperatuur is dan ook veel beter is dat zo moeilijk en waarom komt daar geen voorstel voor naar de afdeling misschien is het iets voor volgend jaar .

Gisteren hoorden ik ook dat de leden die nu in Soest lid zijn geworden en van Amersfoort afkomstig zijn en daar ook vliegen met hun duiven mee doen in de regio A en gezien de uitslag waren veel liefhebbers daar niet over te spreken en willen dat gaan mededelen in een brief zelf ben ik bang dat dat geen zode aan de dijk zal gaan zetten omdát om de dood eenvoudig reden daar is over gestemd en dat is aangenomen dus terug draaien vergeet dat maar en hoe  vervelend het ook is .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.