Hopelijk nu alles op orde

Vandaag de nieuwe planken voor de jongenduiven afdelingen op gehaald bij Bach en gelijk mijn tweede klok laten na kijken daar zat het probleem in de aan sluiting van de voeding daarom viel de klok uit maar is netjes op gelost Firma Bach dank voor de goede service.

Bas Tiel stelde voor om mijn eerste klok te gaan testen op de vereniging ik moet dan even een plank mee nemen zodat wij even een paar duiven kunnen invoeren om te kijken of de duiven ook goed worden gecontesteerd waarom om voor aankomende zaterdag niet voor vervelende verassingen komen te staan .ik ben blij dat mijn duiven vrienden met mijn mee denken dank .

Vanochtend bij het uitlaten van de jongenduiven had ik geen erg in het duifje dat ik gisteren had opgehaald bij Joël en ik zag dat het al op het dak zat ik dacht we hebben er een slimmertje bij en wat blijkt bij het binnen halen van de jongenduiven kwam ze net zo makkelijk binnen of ze al weken op mijn hok aanwezig was dat noem ik dus slim .

Zaterdag gaan we beginnen op Duffel  alleen moet het n.p.o daar wel stemming voor geven en als dat het geval is dan is het voor mijn duiven 147 km en dat met een n.o.wind drie op komst  betekent dat de duiven het windje op het koppie hebben dat betekent voor mijn duiven 2 uur en 15 minuten vliegen . Het blijft gelukkig droog En de temperatuur zou kunnen op lopen naar 12 graden Celsius dat is in ieder geval beter dan afgelopen week .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.