Houd u nu eens aan de regels

Ben ik voor de nieuwe regels van de regering en daar is mijn andwoord ja op natuurlijk vind ik het vervelend ja maar hetbis en het kan gewoon niet anders ,vind ik de regels te streng nee mag van mijn veel strenger dit steld toch niks voor .Waar het grootste probleem licht is bij de mensen die maar blijven doen waar ze zin in hebben en maling hebben aan de regels hebben voor deze mensen moet de regering een uitzondering gaan maken en mogen wat mijn betreft voor deze mensen de boetes zo hoog gaan worden zodat ze eindelijk eens gaan beseffen waar deze sukkels mee bezig zijn .

En hoe gaan we de een meter vijftig nu hanteren met de tentoonstellingen dat is bij ons in de vereneging haast niet mogelijk en niet alleen bij ons maar ook zeker bij andere verenegingen  en dat is wat ik bedoel duivenmelkers die zich zo hadden verheugd op deze tijd even ondere de mensen en lekker met je club genoten samen zijn dat zal nu volgens mijn wel in het water gaan vallen en alleen om dat de mensen zich niet aan de regels willen houden en maar denken dat het allemaal wel mee valt .Laat ik voor deze mensen zeggen  namens alle mensen die wel de regels na leven wil ik zeggen dank jullie wel .

Even een voorbeeld van wat ik weer moest mee maken loop netjes in het tuincentrum n  netjes op gepaste afstand met mondkapje op te kijken naar wat kersttakken hoor ik opeens een hoop geschreeuw achter mijn ik draai mijn om en zie een man staan die zonder zijn mondkapje op de medewerkster van de zaak de hele huid vol scheld om dat zei hem daarop aanspreekt ik kijk de man aan en deze vraagt wat ik moet en loopt op mijn af en voor ik het weet haal ik met mijn bloten hand naar hem uit en sla hem met mijn vlakke hand op zijn gezicht van de man en deze nam gelijk de benen de held ik zag dat de medewerkster in de hoek aan het huilen was en ik liep naar haar toe en vroeg of het ging met haar ja ik ben alleen geschrokken intussen kwam een van de  collega’s  naar haar toe en bedankte mijn ik zei geen probleem was wel gezellig ik ging netjes verder met boodschappen doen en bij de kassa aangekomen kreeg ik een kopje koffie en een kerststukje ik zei dank u wel hoeft niet .Maar ik zou het elke dag weer doen een klootzak die denkt dat hij met zijn grote bek indruk wil maken om dat hij denkt dat hij boven de wet staat nou kom maar op maak mijn dag maar goed sukkels .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.