iets te zwaar

We hebben afgelopen zaterdag de tweede vlucht gehad en de duiven kwamen goed naar huis toe in mijn ogen een drie minuten te laat maar wel allemaal thuis en dat was voor mijn toch wel belangrijk de een jarige duiven heb ik als jongen duif weinig in gekorfd en moeten dus nu gewoon leren om netjes naar huis toe te komen en ik mag niet mopperen op de eerste vlucht heb ik een duif laten zitten en kwam er een gewond naar huis toe ik speel nu met 22 duiven en hoop dat ze het goed blijven doen de tweede vlucht was met de eerste vlucht in temperatuur 18 graden warmer en een oosten wind dat is wel een heel groot verschil en je zag aan de duiven dat ze daar last van hadden veel dorst hadden en er vielen ook duiven van anderen vluchten bij de buren in de tuin en dronken bij hun uit de vijver dus dat geeft wel aan hoe warm het was 25 graden voor ons hoog zomer en dat in de maand april .In het begin van de week gaven ze nog No wind op en ik ben dan ook gaan voeren naar de No wind toe maar hij ging dus naar het oosten en dat merkte ik dus in de aankomst een goede drie minuten te laat niks aan te doen dat kan gebeuren de mannen die voor me zaten hebben het goed gedaan nog van harte Robbin Richter en Luis Nobre cana goed gedaan ,Ik ben gisteren na de vlucht even twee jongen wezen op halen bij de Comb.Simon in Voorthuizen ik had van Bert de klerk uit Almere een bon gehad en hij gaf aan deze niet te gaan gebruiken en vroeg aan een duiven vriend van mijn of hij deze wou hebben maar die hoefde hem niet en zo kreeg ik hem en geloof me daar krijgt hij spijt van ik kreeg geen een jong duif maar twee en wat een mooie jongen duiven en uit de goede lijn van de duivenmelkers Verkerk nog mijn dank hier voor Bert .En al met al terug kijkende op de af gelopen week hebben de duiven het goed gedaan en ben ik benieuwd hoe het veder gaat je
weet het nooit in de duivensport .De jongen duiven gaan het steeds beter doen en zien er ook goed en strak uit ik hoop dat ze deze week allemaal goed hun rondjes gaan vliegen wand voor je het weet staan de eerste oefenvluchten al weer voor de deur en moeten de duiven echt wel goed hun vlieg uurtjes hebben kunnen maken

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.