Ik ben niet boos maar ……………….

Eerst even het volgende gisterenavond kwam ik in de club en ik zag Robin en vroeg hoe is het met je waarop hij mijn antwoorden niet zo best ik vroeg hem watver was en hij vertelden mijn dat het N.P.O. even had besloten om terug te gaan naar een op 5 en niet meer een op 4 maar en dat word dan zomaar even terug gedraaid, en dat heeft natuurlijk voor Robin die nummer een staat in de afdeling nu nadelige gevolgen .Wat ik hier over wil zeggen , schandalig en het n.p.o moet zich heel diep gaan schamen ik vraag  dan ook aan allen duivenmelkers laat je horen en keur dit af wand wat aangenomen is op een vergadering kan je niet halverwege het seizoen terug draaien .

En nu de vlucht van uit Duffel voor de jongenduiven is voor iedereen dramatisch verlopen ,voor mijn zelf had ik 43 jongenduiven mee en nu op dit moment en het is dan 19.45 heb ik 25 jongenduiven terug ,ben ik boos nee ik heb de jongenduiven zelf mee gegeven, maar wat ik wel zou willen weten en afvraag dat is wat er in godsnaam verkeerd is gegaan en dat is wat ik graag zou willen weten .De eerste vlucht en de hokken zijn nu al leeg of gehalveerd waneer is het nu eens genoeg waarom moet dit elk jaar weer gebeuren je durft je duiven gewoon niet meer mee te geven .En hoe nu verder ik heb hier geen antwoord op ik zou het niet weten .

Wat ik wel hoop dat is dat de jongenduiven toch nog naar huis kunnen terug komen ik hoop dat de jongenduiven gaan zitten om zo weer een beetje op krachten te kunnen komen en dan de hokken weer terug kunnen vinden ,ik wens iedereen succes toe en zeker sterkte .

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.