Ik denk dat ze er klaar voor zijn

Mijn duiven heben de hele week goed getraind en ik denk dat ze er klaar voor zijn ik geef er 24 mee en met het vooruitzicht goed weer tussen de tien en veertien graden en een noorden wind 3 dan kon het volgens mijn wel eens een leuk vluchtje gaan worden mijn duiven worden in gekorft voor de vlucht van Duffel en voor mijn duiven is dat 147 km vliegen ik denk dat de eerste duiven wel met 2uur en tien minuten kunnen thuis zijn maar dat is speculeren wachten dat is wat ik kan gaan doen en uiteindelijk geeft de klok de juiste tijd aan .

En dan is het eindelijk zover de eerste oficele vlucht altijd weer spannend heb ik het wel goed gedaan en ben ik niet wat vergeten en al deze gedachten spelen dan door je hoofd heen als je op de duiven zit te wachten ik zit bewust niet in de groeps app dat is echt niks voor mijn wordt daar helemaal gek van je hebt namelijk mensen die denken dat die app ook voor de dagelijkse dingen kan worden gebruikt dus niet voor mijn .

Morgen weet ik of ik mijn duiven goed heb voorbereid en als het goed is dan zullen de duiven dat ook laten zien hoop ik mijn klok en planken zijn nu allemaal inorde dus hopelijk gaat het  zaterdag goed vol verwachting klopt mijn hart .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.