Ik doe iets niet goed maar ???????????

Deze vraag stel ik mijn zelf waar maak ik de fout voer ik niet goed voer ik teveel voer ik te krap ik weet niet waar het aan schort mijn duiven komen mooi naar huis terug alleen de laatste twee weken gewoon te laat niet wat ik in ieder geval gewend ben van mijn duiven gisteren ook het was niet goed genoeg ik was behoorlijk teleurgesteld en liep ook weg bij de hokken Loes heeft de duiven opgevangen wand ik weet hoe ik in elkaar steek ik pak de hele boel op en breng ze weg ,ik kan het gewoon niet begrijpen door de weeks trainen de doffers gewoon goed maar op de vlucht laten zei mijn gewoon voor lul staan en daar heb ik genoeg van de laatste vlucht doen ik dan ook niet mee en zal rustig gaan overdenken wat ik met de oude duiven zal gaan doen ,en of het nu duiven van Klaasje of pietje zijn dat maakt mijn niets uit .

Ik heb dit seizoen geprobeerd om geen medicatie aan mijn duiven te geven dus geen geel geen ornierood nee niks van dat alles gewoon op puur natuur en niets anders maar ik heb daar nu wel mijn bedenkingen over ik kan niet geloven dat je zonder medicijnen in deze tijd nog wel kan vliegen ,maar daar blijven en zijn de meningen verschillend over en dat zal ik ook  respecteren .

Gisteren even met Eddy vd Brink gesproken ik vroeg hem hoe het bij hem gaat en hij vertelden mijn dat hij heel ver onder de maat vloog ,en hij over weegt dan ook om zijn stofjas na vijftig jaar aan de kapstok te gaan hangen jammer wandt iedereen die Eddy kent weet dat hij een top duivenmelker is .Eddy ik hoop dat je het zult gaan vinden en denkt oké ik zal die gasten nog wel eens een poepje laten ruiken .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.