Ik gaan er nu vol voor in

Ben volop bezig met diverse instanties om er nu eens en voor altijd voor te zorgen dat het genoeg is geweest om onze jongenduiven te gaan lossen terwijl het niet kan .Ik had om negen uur een gesprek met twee mensen waar in ik mijn verhaal heb kunnen vertellen en zei zaten vol verbazing naar mijn te luisteren wat ik allemaal te vertellen had .Ik had voor die tijd alles wat ik had verzameld netjes op de tafels neer gelegd zodat zei konden zien dat het hier echt niet zomaar om een verhaal ging maarvom dingen die gewoon niet langer kunnen worden getoloreet het gaat om mijn jongenduiven en natuurlijk ook van heelveel andere liefhebbers die de hokken al bijna leeg hebben .Kijk en dat vertelden ik er natuurlijk ook bij dat er ook duivenmelkers bij zijn die het eigelijks niets uitmaakt als ze maar kampioen kunnen worden en hoeveel duiven er dan ook weg blijven dat is niet echt belangrijk ,maar het grootste deel van de duivenmelkers is er nu na al die jaren wel klaar mee en dat is dan ook de reden dat ik mijn daar nu in gaat vast bijten om er voor te zorgen dat de verantwoordelijke mensen die hier uiteindelijk de verantwoordelijkheid voor morten nemen die ook gaan nemen en als dat niet mogelijk is dan lijkt het mijn beter voor hun en onze duiven dat zei hun functie per direct gaan neer leggen .

Ik weet ik zal hier geen vrienden mee maken maar daar lich ik echt niet wakker van heb een hele brede rug en kan heel veel hebben, maar kom niet aan mijn duiven wand dat pik ik echt niet langer .En ja laat mijn dan maar de zwarte piet zijn heb ik echt drie keer schijten aan doet mijn echt helemaal niks gewoon lekker met ze allen in de spiegel gaan kijken en dan zeg je tegen je zelf waar ben ik nu helemaal mee bezig is dat zoals ik de duivensport wil beoefenen en promoten ik zelf dacht het dus even van niet

.Ook het n.p.o gebeld tijdens het gesprek wat ik had en in het bij zijn van de twee mensen ook weer bij hun mijn verhaal gedaan en duidelijk gemaakt dat ik al veel mails heb verstuurt naar hun en dat daar heel weinig tot zelfs niets mee wordt gedaan .Toen ik de damen die ik aan de lijn had en vermelden dat deze twee mensen bij mijn aan tafel zaten vond ze dat niet eerlijk ze vroeg of ik even wilden wachten om verdere stappen te gaan ondernemen en dat ze vond dat ik eerst een gesprek met Ben Geerding zou moeten hebben waarop ik zei o kan het nu wel dan het was even stil en ik zei tegen de dame dat ik netjes zou afwachten maar dat ik wel gewoon door ga met waar ik ben begonnen wie A zegt moet ook B kunnen zeggen.En is het dan mijn bedoeling om de duivensport in het kwaad daglicht te gaan zetten nee integendeel wand wat ik uiteindelijk wil dat is dat de mensen die uiteindelijk verantwoordelijk zijn op het moment dat wij onze duiven aanbieden dat er dan op een verantwoordelijke manier mee wordt om gesprongen en als er dan ook maar op enig moment maar twijvel is bellen en niet lossen .

 

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.