Ik heb de duiven zelf even weg gebracht

Gisteren ging de dracht niet door van wegen  het slechte weer voor dinsdag of het een goede beslissing was kan ik niet zeggen heb mijn duiven zelf om 8 uur gelost op Hank voor mijn duiven een goede 70 km en het weer was prima de duiven hadden een goed vertrek en waren binnen het uur weer thuis gekeerd dus voor mijn een goede dracht en alles weer thuis en nu dan de vraag had de afdeling de duiven kunnen lossen in mijn ogen wel het weer was goed een open lucht en de wind op de staart maar de beslissing was niet door laten gaan en dat besluit heb ik te respecteren.Wat ik wel merk is dat mijn duiven hun dek veertjes gaan los laten ondanks dat ik aan het bij lichten ben is dat erg voor mijn niet maar als je nog voor de prijzen wilt mee spelen dan kan je dat wel vergeten dus heb ik besloten om mijn jongen duifjes niet verder te spelen de jongen duivinnentjes hebbenn350 km gehad dus dat is in mijn ogen wel genoeg vlor de jongen doffertjes is dat een ander verhaal die wil ik als de rui het toe laat op de navluchten verder spelen

Het nieuwe verblijf voor de duivinnen voor volgend jaar

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.