Ik lijk dokter vd sluis wel man

Gisteravond kreeg ik twee berichtjes v.i.a mijn site .

Beste Henk ik heb even een vraagje en misschien kun ji mijn daar bij helpen ik dacht daar komt het die Belg wil dat ik voor sinterklaas gaat spelen maar gelukkig was dat niet het geval de vraag luiden als volgt wat kunt u mijn vertellen over de enting van paratyphus en ik dacht moet die zak patat dat nu aan mijn gaan vragen .Ik dacht even goed na en ik andwoorden hem hoe is het met de dierenartsen bij u in België ik denk dat de dierenartsen bij u als u ze de vraag gewoon voorlegt een prima andwoord kunnen geven denk ik .Maar uit beleefdheid heb ik de beste man even uit gelegd hoe ik het doe en wat hij daar mee doet moet hij natuurlijk zelf weten .

Soms denk je wel eens bij je zelf waar komt dit vandaan kijken die mensen dan waar het beter is of mogen de liefhebbers in België deze entstof niet voorhanden hebben ik weet natuurlijk niet hoe daar de wetgeving is wat betreft het voorhanden hebben van entstof, ik zal is even aan mijn vrienden in België vragen hoe het daar zit .

Ik laat mijn gedachten even de vrijje loop en ik vraag mijn in gedachten af hoe het nu moet met de mensen die niet gevaccineerd zijn en dat ook zeker niet laten doen hoe gaan wij daar als afdeling mee om en ook in de verenegingen , moet je deze mensen gaan weigeren of even heel flauw gezegd gaan we eerst een feestavond houden voor de gevaccineerde en daarna voor de gevaccineerde hoe wil je dit gaan doen ik ben heel benieuwd wandt wat je nu hoort is dat de ongevacineerde zich gediscrimineerd voelen en dat is natuurlijk gelul van de bovenste planken ,je kan het ook om draaien en zeggen wij als gevaccineerde worden gediscrimineerd  om dat jullie je niet hebben laten vaccineren en zo kunnen we nog wel even doorgaan met het spelletje. Een ding is zeker hoe je het ook draait of keert het virus krijg je er alleen onder als je je allemaal laat vaccineren en niet anders ,en iedereen die het beter denkt te weten moet het mijn maar komen uitleggen hoe het dan wel zou moeten .

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.