Ik moet wel eerlijk bekennen

Gisteren schreef ik over dopinggebruik in de duivensport wel of geen doping gebruiken dat is waar het om gaat gaan wij voor eerlijk spel of misschien toch niet ,en dat is dan de vraag die je je zelf moet stellen .Ja natuurlijk is verleidelijk om het te doen maar is het je ook waard om je naam op het spel te zetten en voor de rest van je leven door het leven te moeten gaan als de fraudeur .Ik weet het is verleidelijk om het te doen en op deze manier je naam te willen gaan maken en natuurlijk waar het omdraait is uiteindelijk het geld wat je denkt daar mee te gaan  verdienen wandt daar gaat het uiteindelijk toch allemaal om geld geld en nog eens geld .

Mijn is de vraag gesteld of ik het ook zou doen dan denk je even goed na en nog eens goed na en ik wil ja zeggen maar ik twijvel .De man zegt tegen mijn ik stel mijn vraag anders zou je iets geven aan je duiven met de wetenschap dat je niet kan worden gepakt .En dan zeg ik eerlijk ja en ik denk met mijn vele .

Dan de volgende vraag die mijn werd gesteld , je komt zelf uit de sportschool en volgens mijn weet ji als geen ander wat daar allemaal te koop was heb ji zelf ooit anabolen gebruikt om een wedstrijd te winnen nee en ik kon daar met een gerust geweten nee op zeggen .

De derde vraag was heb ji en wel eerlijk andwoord geven ooit gedacht van duivenmelkers die zo hard gingen vliegen met hun duiven van hoe kan dit .Mijn andwoord is dan ja ik heb vaak mijn twijfels daar over gehad en dacht ik bij mijn zelf hoe is dat mogelijk .

Tot slot wil ik hier wel benadrukken dat je in de duivensport zo een naam hebt en geloof mijn die raak je nooit meer kwijt en daar moeten de duivenmelkers eens goed over na gaan denken voor dat ze met de verhalen naar buiten komen of het allemaal klopt en denk daar eens goed over na speculeren mag maar veroordelen moet je niet doen .

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.