Ik vraag mijn af ??????????

Wat ik mijn afvraag is het volgende.

Hoe willen wij de duivensport betaalbaar gaan houden in het nieuwe duivenseizoen 2023 wand het is nu alleen maar hoe gaan wij de winter door komen en hoe houden wij de kou buiten de deur en kunnen wij onze energie rekening nog wel gaan betalen .

En dan heb ik het alleen maar over de energie rekening en dan hebben wij het nog niet gehad over het dagelijks onderhoud ,zoals de boodschappen die toch elke dag weer moeten worden gekocht en zo kan ik wel even doorgaan .Het dagelijkse leven is voor heelveel gezinnen een ramp geworden en kunnen nu al niet meer doen aan hun maandelijkse verplichtingen en dat komt dan allemaal door de oorlog met Poetin waar stopt dit wij doen braaf mee met allemaal sancties op te leggen aan de Russen maar komen nu zelf eigelijk in het zelfde schuitje te zitten .

Mijn vraag is eigelijk heel simpel hoe denkt het N.p.o. en alle afdelingen de duivensport hier bij ons in Nederland betaalbaar te gaan houden nu wij in deze situatie zijn beland wandt laten wij wel eerlijk zijn ook hier lopen de kosten behoorlijk op en zien wij dat er nu al liefhebbers zijn die al gaan afhaken omdat er nu keuzes moeten worden gemaakt tussen de maandelijkse rekeningen die moet worden betaald .

Wand minder duiven betekent ook dat de prijzen voor het vervoeren van de duiven gewoon om hoog moeten worden gebracht gaan worden dat kan niet anders .En dan heb ik het nog niet eens over de dagelijkse producten voor de duiven gehad ook deze zijn behoorlijk om hoog gegaan .De duivensport was altijd voor de kleine man maar die tijd moeten wij maar vergeten wand de duivensport van nu is in de jaren behoorlijk veranderd, maar deze kleine liefhebbers hebben daar wel voor gezorgd dat de duivensport van nu zo is geworden .En juist deze groep die gaat nu eerder stoppen omdat zei het niet meer kunnen gaan betalen .En dan mijn vraag  nogmaals hoe gaan de afdelingen dit opvangen en wat kunnen zei daar aan gaan doen !!!!!!!! .

 

 

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.