Illegale lossing in Chimay

In de nieuwsbrief van de NPO “Op de Hoogte” stond afgelopen week onderstaand artikel.

Heel vervelend dat nu net ji op de foto bent gegaan wat een stomme actie man je weet dat je niet met je duiven mag gaan rijden zowel in Nederland als in Belgi├ź hoe dom ben je dan heel dom .Maar aan de andere kant kan ik het wel en niet begrijpen ja dat klint toch wel dubbel of niet dan .Voorbeeld mijn club genoten worden uit gesloten van deelnamen aan de laatste vluchten om dat zei in de regio’s wonen waar vogelgriep heerst of is geconstateerd .Ik zelf woon in Almere en mag wel mee vliegen en sterker nog mijn duiven mogen los vliegen en ik breng deze ook gewoon weg op de woensdag en wat denk je mijn duiven komen over Eemnes heen vliegen even goed denken nee dat mag niet dus even wachten en omdraaien en van de andere kant komen graag .Hoe dom is dit zoiets kun je toch niet verkopen aan de liefhebbers die zijn buiten gesloten .En afdeling wat ik eigelijk wil zeggen in het beginnen van de uitbraak van de vogelgriep hebben heelveel liefhebbers gereden met hun duiven en daar is helemaal niets mee gedaan en ik zal geen namen noemen maar de mensen die dit lezen weten precies wat en welke regio’s ik bedoel alleen staan deze niet op de foto’s. Maar stel mijn de vraag of ik mijn zelf aan de regels gehouden zou hebben dan denk ik even goed na ,zal ik eerlijk moeten andwoorde met nee ik had ook met de duiven blijven rijden wand als ik zeg nee zeker niet ik had mijn aan de regels gehouden dan lieg door mijn hele donder heen .Maar het is wel zo dat wie zijn kont brand zal nu op de blaren moeten gaan zitten ook al is het allemaal dubbel .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.