In mijn ogen de beste fond speler is gestopt

Gisteren was ik even bij Henk van der hulst in Huizen even zijn duiven gevaccineerd tegen paratyphus en gelukkig waren het er niet zoveel 120 stuks ik dacht wat moet je daar mee daar komt geen einden aan maar het ging eigenlijk prima en samen met duivenvriend Marchel van Dijk waren de duiven binnen twee uurtjes gevaccineerd en gingen we aan de thee en de koffie en tijdens het gesprek dat natuurlijk over de duiven ging hoorde ik dat Herman Koop man uit Almeren gestopt was met de duivensport ik dacht donder op man dat kan niet deze man heeft in mijn ogen Almeren op de kaart gezet wat betreft de grote fond vluchten wat hij al niet heeft gewonnen is niet op te noemen en daar is dan nu een einden aan gekomen jammer een groot verlies voor de regio. Herman ik wens je veel succes toe .

Vandaag even een afdeling doffers los gelaten en dat ging goed wel even wennen maar een halfuur is voor de eerste keer niet slecht ennde doffers kwamen na het vliegen meteen ook naar binnen toe .Morgen laat ik afdeling twee even los en kijken hoe dat gaat wel hou ik even het weer in de gaten als het regent blijven de duiven binnen maar zoals vandaag goed duiven weer .

Mijn duivinnen die laat ik nu elke dag losvenbdezevwaren zomaar den halfuurtje weg en hebben het een uurtje vol gehouden en ook zei kwamen direct weer naar binnen dus geen geslenter maar gewoon zoals het hoort binnen komen en niet op de voerbak wand die licht gewoon vol .

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.